Babiččin Boršč

Velmi chutná polévka, připravená z hovězího a vepřového masa. Autor: Draculinka88

Přidal:Draculinka88, 12.5.2015
Kategorie: Polévky
Babiččin Boršč

Suroviny

Budeme potřebovat:
Hovězí maso přední
Uzené nebo vepřové maso
Nové koření
Pepř celý
Česnek
Cibule
Mrkev
Petržel
Celer
Rajský protlak
Brambory
Zelí
Sterilovaná červená řepa
Klobása
Sůl
Zakysaná smetana

Postup přípravy

  1. Hovězí maso a vepřové/uzené dát vařit, přidat nové koření, pepř celý, česnek a cibuli v celku. Po uvaření zcedit, maso nakrájet na kostičky a vývar schovat.
  2. Cibuli zesklovatět, přidat na kostičky nakrájenou kořenovou zeleninu a restovat. Přidat rajský protlak a vývar, na kostičky nakrájené brambory a nakrájené zelí. Nechat povařit min. 20 minut a přidat sterilovanou červenou řepu a nakrájenou klobásu.
  3. Dochutit solí. Na talíři možno dochutit zakysanou smetanou.