Bábovka z čokolády Margot s kokosem

Nejjednodušší což může být je upéct sladkou bábovku ke kávičce nebo ke šálku čaje. S margotkou je bábovka příjemně sladká a chutná. Autor: Reny Naty A.

Přidal:Reny Naty A., 14.9.2016
Kategorie: Moučníky
Bábovka z čokolády Margot s kokosem

Suroviny

100 gčokolády Margot s kokosem (na hrubo nastrouhané)
2 hrnkypol. mouky
1 hrnekmoučka cukr
1/2 hrnkuoleje
1/2 hrnkumleka
2 ksvajíčka
1 bal.prášek do pečiva

Postup přípravy

  1. Čokoládu Margot nastrouháme na hrubém struhadle, dáme do misky, přidáme polohrubou mouku, moučkový cukr, olej, mléko a vyšlehané vajíčka.
  2. Vše spolu spojíme a dáme do vymazané a kokosem nebo hrubou moukou vysypané formy (pokud nemáte bábovkovou formu, můžete klidně použít i menší plech).
  3. Pečeme ve předem vyhřáté troubě při teplotě 170 stupňů cca 40 minut. Pokud jste těsto dali na plech, sledujte.
  4. Po upečení necháme bábovku vychladnout ve formě, pak ji vyjmeme a poprášíme moučkovým cukrem.

Můj blog s Hankou: Pečení všeho druhu ORIGINAL