Boloňské špagety

Boloňské špagety. Autor: Roseangel

Přidal:Roseangel, 23.5.2015
Kategorie: Hlavní jídla
Boloňské špagety

Suroviny

Potřebujeme:
500 gmletého hovězího masa
1 plechovka loupaných rajčat
1 ksvětší cibule
2-3 stroužkyčesneku
povidla
majoránka
sůl
sýr na posypání

Postup přípravy

  1. Na pánvi orestujeme na kostičky nakrájenou cibuli. Pak přidáme mleté maso a dusíme pod pokličkou. Osolíme, okořeníme a po 15 minutách vyklopíme do pánve celou plechovku loupaných rajčat i se šťávou.
  2. Přidáme rozetřený česnek a lžíci povidel. V průběhu vaření občas promícháme. Mezitím si uvaříme špagety. Když je směs hotová (cca 45 minut), dáme ji na špagety a posypeme sýrem.