Brynzová pomazánka a pomazánka z drcené tresky

Jednoduché pomazánky, které připravíte za pár minut, jsou fantastické a s křupavým čerstvým chlebem neodolatelné! Autor: Naďa I. (Rebeka)

Přidal:rebeka, 25.6.2016
Kategorie: Pomazánky
Brynzová pomazánka a pomazánka z drcené tresky

Suroviny

Na brynzovou:
200 gdomácí lučina (viz odkaz)
150 gkvalitní nejlépe slovenské brynzy
svazeknaťovou cibulku
2 lžícemajonézy Delikátní Hellmans
Z drcené tresky:
200 gdomácí lučiny (viz odkaz)
130 gdrcené tresky

Postup přípravy

  1. Brynzová:
    Zelenou a zčásti bílou část naťové cibulky nakrájíme najemno a všechny suroviny promícháme. Případně dosolíme.
  2. Z drcené tresky:
    Z tresky slijeme olej a pak ji vymícháme dohladka s lučinou. Hotovo.
  3. Jednoduché pomazánky, které připravíte za pár minut, jsou fantastické a s křupavým čerstvým chlebem neodolatelné!

Autor: Naďa I. (Rebeka)