Čertovy roládky s dušeným celerem

Čertovy roládky s dušeným celerem. Autor: Romča

Přidal:Romča Važa, 9.8.2015
Kategorie: Hlavní jídla
Čertovy roládky s dušeným celerem

Suroviny

Budeme potřebovat:
4 kskrůtí prsa
100 ganglické slaniny
asi 100 gsalámu chorizo
asi 100 gsýra čedar nebo eidam
4 růžičkykvětáku
dle potřebysůl, pepř, čili koření
kousekmásla
1 bulvaceleru

Postup přípravy

  1. Krůtí prsa rozkrojíme, naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme čili kořením, poklademe anglickou slaninou, salámem - chorizo, sýrem a doprostřed vložíme růžičky jemně povařeného květáku.
  2. Pevně zabalíme, ovážeme potravinářským provázkem a zprudka opečeme na troše olivového oleje.
  3. Pak podlijeme vodou nebo vývarem a dusíme doměkka.
  4. Šťávu necháme vysmahnout a přidáme kousem másla.
  5. Příloha - dušený celer:
    Celer nastrouháme nahrubo a dáme na pánev , osolíme, opepříme a dusíme .