Chlebánky podle Bony

Toto je jiná verze kmínového chleba pokud se nám nechce péct bochník. Autor: Bona

Přidal:bona24, 19.4.2016
Kategorie: Pečivo
Chlebánky podle Bony

Suroviny

Těsto:
200 mlmléka
100 mlvody
350 ghladké mouky
200 gchlebové mouky (dle chuti)
2 lžíceoleje
lžíceocta
1/2 kostkydroždí
1 lžičkacukru
2 lžičkysoli
dle chuticelý kmín
dle chutimletý kmín

Postup přípravy

  1. Toto je jiná verze kmínového chleba pokud se nám nechce péct bochník.
  2. V pekárně necháme udělat kynuté těsto, pořádně jej propracujeme uděláme kuličky, které dáme na plech necháme ještě znova nakynout potřeme osoleným mlékem můžeme uprostřed naříznout.
  3. Dáme péct na 180 stupňů do té doby až bude kůrka podle vašich představ.