Vajíčka utřeme s cukrem do pěny a postupně přidáme kakao, jedlou sodu, mouku, zakysanou smetanu a kondenzované mléko. Těsto vylijeme do připravené formy na pečení a pečeme cca 20 minut při teplotě 180 stupňů.
Vajíčko utřeme vidličkou, přidáme cukr, mléko a mouku. Promícháme a ohřejeme na mírném ohni, dokud se cukr nerozpustí. Když máme cukr rozpuštěný, odstavíme a necháme mírně vychladnout. Máslo utřeme mixérem do pěny, přidáme chladnou hmotu a nakonec přidáme kondenzované mléko.
Třešně vložíme do hrnce, přidáme amaretto a moučkový cukr. Chvíli povaříme a odstavíme.
Upečené těsto překrojíme na 2 části. Každou část potřeme krémem a na každé patro naskládáme třešně. Na vrch navrstvíme glazuru.
Glazura: Všechny suroviny na přípravu glazury vložíme do hrnce a ohřejeme. Dáváme pozor, aby hmota nezačala vřít. Odstraníme z tepla a cca 2-3 minuty počkáme a následně nalijeme na koláč.