NejRecept.cz Polévky Kuřecí vývar Domácí kuřecí vývar se zeleninou a bramborem
Domácí kuřecí vývar se zeleninou a bramborem
Recept Domácí kuřecí vývar se zeleninou a bramborem
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Karambola Karambola    ·   13.2.2016

Domácí kuřecí vývar se zeleninou a bramborem

Domácí kuřecí vývar se zeleninou a bramborem. Autor: Karambola

Suroviny
1 ks
kuřecí trupy
2 ks
kuřecí křídla
5 ks
mrkev
1 ks
kedluben
2 ks
petržel
3 ks
brambory
1 ks
cibule
voda
sůl, pepř
petrželka
Postup receptu
Vytisknout
  1. Do velkého hrnce nalijeme vodu, vložíme očištěné kuřecí křídla a kuřecí záda nebo kuřecí trupy - podle toho co máte. Přidáme očištěnou zeleninu - mrkev, petržel, kedluben, cibuli a větší brambory.
  2. Necháme vařit cca 2-3 hodiny na malém plameni. Ze začátku sbíráme pěnu, která vyplouvá na povrch. Dochutíme kořením a solí, petrželkou.
  3. Já do kuřecího vývaru nedávám nudle ani žádnou jinou těstovinu. Nakrájím zeleninu, oberu maso z křídel a z ostatních částí. Kdo chce, může přidat i nudle nebo domácí flíčky.
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář