Domácí ,,pribiňák,,

Je absolutně jednoduchý a chuťově věrný tomu kupovanému, jen s tím rozdílem, že necítíte to aroma příšerné vanilkové chemie, které se z vyloupne z každého kelímku, když ho doma otevřete. Autor: Barbora

Přidal:admin, 20.2.2016
Kategorie: Chuťovky, Nepečené
Domácí ,,pribiňák,,

Suroviny

1 kelímeksmetany ke šlehání
1 vaničkaplnotučného tvarohu
1-2 lžícevanilkového cukru
případně piškoty, ovoce, ovocné pyré, kakao, skořice, ...

Postup přípravy

  1. A teď se připravte, protože příprava je tak geniálně jednoduchá a rychlá, že na její popsání stačí jediná věta: Smetanu vyšleháme, vmícháme do ní cukr a plnotučný tvaroh, krátce ještě společně promícháme.
  2. HOTOVO! :) Není potřeba používat žádné ztužovače ani nic podobného, krém je krásně pevný a ještě ztuhne v lednici.
  3. Vrstvíme do sklenic střídavě s ovocem, ovocným pyré, piškoty, posypeme čokoládou, grankem, kakaem nebo skořicí nebo čímkoliv, co máte rádi.

Zdroj: Máma v kuchyni