NejRecept.cz Přílohy Brambory Francouzské brambory Francouzské brambory
Francouzské brambory
Recept Francouzské brambory
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Honzík Drew Čubr Honzík Drew Čubr    ·   5.4.2016

Francouzské brambory

Francouzské brambory. Klasika na talíři. Autor: Honzík

Suroviny
1 kg
brambor
dle chuti
cibule
trochu
olej
dle chuti
pepř, sůl, č. paprika
dle chuti
mraž. zelenina
4 ks
vejce
Postup receptu
Vytisknout
  1. Nejprve si uvaříme brambory ve slupce.
  2. Když jsou uvařené, necháme je vychladnout a pak oloupeme.
  3. Když je máme oloupané, tak je projedeme drtičkou, jako na bramborový salát (nevím jak se to jmenuje).
  4. K tomu přidáme mraženou zeleninu, sůl pepř a vše promícháme.
  5. Vložíme to do pekáče, který jsme si vymazali olejem a vrch posypeme červenou paprikou a cibulí. Pečeme na 180 st. do zlatova.
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář