NejRecept.cz Maso Vepřové maso Frankfurtská omáčka s jasmínovou rýží
Frankfurtská omáčka s jasmínovou rýží
Recept Frankfurtská omáčka s jasmínovou rýží
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Adddy17 Adddy17    ·   14.3.2016

Frankfurtská omáčka s jasmínovou rýží

Frankfurtská omáčka s jasmínovou rýží od Adddy

Sdílet na Facebooku
Suroviny
600 g
vepřového masa
150 g
šunkového salámu
1 ks
větší cibule
dle chuti
sůl, pepř
dle chuti
mletá paprika, mletý kmín
hladká mouka na zahuštění
jasmínová rýže jako příloha
Postup receptu
Vytisknout
  1. Nakrájíme cibuli na drobno, maso na kostky. Osmažíme cibuli na oleji do zlatova, přidáme maso a opékáme, až pustí šťávu. Osolíme, opepříme, přidáme papriku a mletý kmín. Přiklopíme pokličkou a chvíli dusíme, pak teprve podlijeme vodou a dusíme do měkka.
  2. Chvíli před koncem přidáme šunkový salám nakrájený na kostičky. Je-li maso měkké, zahustíme hladkou moukou rozmíchanou ve vodě.
  3. Podáváme s jasmínovou rýži (lze i knedlík, těstovina). Dobrou chuť!
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář