Grilovaná zelenina v pikantní marinádě

Vynikající chuť grilované zeleniny v kombinaci s pálivou chutí.

Přidal:admin, 17.12.2014
Kategorie: Zdravé recepty
Grilovaná zelenina v pikantní marinádě

Suroviny

Budeme potřebovat:
1 kslilek
1 kscuketa
1 ksčervená paprika
1 ksžlutá paprika
5 ksžampióny
4 kscibule
6 kscherry rajče
Marináda:
50 mlsojová omáčka
50 mljablečný ocet
50 mlbalsamico ocet
1 lžičkacukr
1 lžičkamletá paprika
4 - 5 stroužkyčesnek
chilli papričky
pepř
sůl
olej

Postup přípravy

  1. Připravíme si suroviny. Zeleninu si nakrájíme - vše na stejné plátky kromě hub - ty nakrájíme na čtvrtiny.
  2. Připravíme si marinádu. Všechny suroviny důkladně spojíme a odložíme ji na půl hodiny až hodinu do ledničky.
  3. Zeleninu máčíme v marinádě a grilujeme ji buď na vhodné pánvi nebo zapékáme v troubě 10 - 15 minut. Průběžně potíráme marinádou.
  4. Podáváme horké. Dobrou chuť!