Guláš v bochníku chleba

Už jste servírovali polévku v bochníku? Autor: Adddy

Přidal:Adddy17, 10.3.2016
Kategorie: Hlavní jídla, Polévky
Guláš v bochníku chleba

Suroviny

3/4 kgvepřového masa
2 ksvětší cibule
1 hrstuvařených fazolí
mletý kmín
koření do guláše
majoránka
červená paprika
sůl
3-4 stroužky česneku
hladká mouka na zahuštění
kulaté bochníčky chleba dle počtu lidí

Postup přípravy

  1. Uvaříme si fazolky. Nakrájíme cibuli a orestujeme na oleji. Přidáme maso na kostky a opečeme. Přidáme sůl, mletý kmín, koření do guláše, majoránku, červenou papriku a mícháme, až maso pustí šťávu. Pak trošku podlijeme a dusíme do měkka.
  2. Když je maso měkké, přidáme česnek nakrájený na slabé plátky a zahustíme hladkou moukou rozmíchanou ve vodě. Skrojíme vršky chlebů a vydlabeme dolík, nalijeme do něj guláš, posypeme strouhaným sýrem a ozdobíme kapii. Dobrou chuť