Hlíva ústřičná v trojobalu

Hlíva ústřičná v trojobalu a jako příloha brambory. Autor: Lenulka

Přidal:LENULKA, 30.5.2016
Kategorie: Hlavní jídla
Hlíva ústřičná v trojobalu

Suroviny

Suroviny :
500 ghlívy ústřičné
2 ksvejce
dle potřebyhladká mouka
dle potřebystrouhanka
3 stroužkyčesneku
dle potřebymléko

Postup přípravy

  1. Hlívu rozdělíme na kousky a ze spodní strany potřeme prolisovaným česnekem se solí.
  2. Potom obalíme v klasickém trojobalu - hladká mouka, rozšlehaná osolená vejce s trochou mléka a strouhanka.
  3. Obalenou hlívu smažíme ve fritovacím hrnci.
  4. Usmaženou hlívu podáváme s bramborem. Doplníme čerstvou zeleninou a tatarskou omáčkou.