Horké sendviče se šunkou, sýrem a vajíčkem

Klasické sendviče zvykneme podávat na oslavách nebo jako pohoštění pro návštěvu. Zkuste je připravit v troubě. Sýr roztaje a natahuje se. Chutnají opravdu skvěle.

Přidal:admin, 21.9.2016
Kategorie: Chuťovky
Horké sendviče se šunkou, sýrem a vajíčkem

Suroviny

sendvič/veka
klobása
sýr
vajíčka
majonéza
kečup
rostlinný olej

Postup přípravy

  1. V misce smícháme majonézu, vajíčko, kečup nebo rajčatový protlak.
  2. Klobásu nebo salám nakrájíme na malé kostičky, sýr nastrouháme na hrubém struhadle a vše spolu promícháme v misce s majonézou, vajíčkem a kečupem.
  3. Kousky veky rozložíme na plech, který jsme jemně potřeli olejem. Na každý kousek navrstvíme náplň a zapečeme v předehřáté troubě.
  4. Pečeme při teplotě 200 stupňů dozlatova.

Zdroj: Vk