Horký italský sendvič s česnekovým máslem, šunkou, salámem a sýrem

Fantastická večeře - rychlá a jednoduchá příprava. Horký italský sendvič s česnekovým máslem, šunkou, salámem a sýrem.

Přidal:admin, 17.3.2016
Kategorie: Chuťovky
Horký italský sendvič s česnekovým máslem, šunkou, salámem a sýrem

Suroviny

rohlíky
šunka
salám
sýr
máslo
česnek
bylinky podle chuti

Postup přípravy

  1. Máslo necháme stát při pokojové teplotě, aby bylo měkké, případně ho dáme na chvíli do mikrovlnky. Přidáme prolisovaný česnek, bylinky dle vlastní chuti a promícháme.
  2. Rohlíky nebo bagety překrojíme na polovinu, potřeme máslem, poklademe sýr, šunku, salám a rohlík uzavřeme.
  3. Připravíme si formu na pečení, poklademe rohlíky těsně k sobě a dáme zapéct do předem vyhřáté trouby. Pečeme při teplotě 200 stupňů do zlata.
  4. Podáváme ihned po upečení, ale ani studené nejsou špatné. Dobrou chuť!

VIDEONÁVOD: