Hovězí guláš s houbami a s opečeným karlovarským knedlíkem

Zatímco bylo venku ještě pěkně, dělali jsme guláš párty, ale určitě doporučuji připravit i na sporáku. Je to chutná dobrota.

Přidal:admin, 17.10.2016
Kategorie: Hlavní jídla
Hovězí guláš s houbami a s opečeným karlovarským knedlíkem

Suroviny

1 kghovězího předního masa
1 kgcibule
1/2 kgčerstvých nakrájených povařených hub
1 kscelá červená paprika
1 velká lžícepapriky sypké
1 bal.rajčatový protlak
dle chutisůl, pepř
1 1/2 lhovězího vývaru
2 velké lžíceocta
dle potřebytmavá jíška

Postup přípravy

  1. Nakrájenou cibuli osmažíme do hněda, přidáme maso, opečeme, přidáme sůl, pepř a rajčatový protlak.
  2. Prosmažíme, dál přidáme sypkou papriku, nakrájenou papriku, zalijeme vývarem a dusíme dokud není maso měkké.
  3. Poté přidáme povařené houby, dochutíme, přidáme ocet a zahustíme.
  4. Karlovarský knedlík nakrájíme na plátky a lehce osmahneme nebo dáme na chvíli na domácí gril.

Zdroj: Vaření a pečení s radostí