Hovězí kostky v zelí - fotopostup

V mé kuchyni patří hovězí maso k oblíbeným druhům masa, protože ho dostávám přímo z farmy zcela čerstvé podle objednávky. Přidávám foto krásného masa. Nechte se inspirovat a navarte si chutný oběd, kterým potěšíte i svého chlapa. Autor: Izabelka

Přidal:Izabella929@azet.sk, 11.10.2017
Kategorie: Hlavní jídla
Hovězí kostky v zelí - fotopostup

Suroviny

400 ghovězí přední
80 guzená slanina
1 kscibule
dle chutisůl
špetkapepř
špetkamletá červená paprika
špetkamletý zázvor
špetkakmín celý
1/2 kghlávkové zelí

Postup přípravy

  1. Hovězí maso jsem nakrájela na kostky. Na pánvi jsem nechala osmažit uzenou slaninu. Přidala jsem i cibuli a vše společně opekla. Přidala jsem k ní maso a podusila, aby se chutě spojily. Všechno jsem osolila, okořenila, přidala zázvor, mletou papriku, kmín a zase všechno smíchala. Podlila jsem vodou a dusila maso pod pokličkou 50 min.
  2. Zelí jsem nakrájela na malé kostičky. Přidala jsem k masu a ještě podusila vše do měkka.
  3. Pokud se maso dusilo, připravila jsem si karlovarský knedlík.
  4. Hotové jídlo jsem uložila na talíře. Přeji vám dobrou chuť.