NejRecept.cz Maso Hovězí maso Hovězí kostky v zelí - fotopostup
Hovězí kostky v zelí - fotopostup
Recept Hovězí kostky v zelí - fotopostup
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Izabella929@azet.sk Izabella929@azet.sk    ·   11.10.2017

Hovězí kostky v zelí - fotopostup

V mé kuchyni patří hovězí maso k oblíbeným druhům masa, protože ho dostávám přímo z farmy zcela čerstvé podle objednávky. Přidávám foto krásného masa. Nechte se inspirovat a navarte si chutný oběd, kterým potěšíte i svého chlapa. Autor: Izabelka

Suroviny
400 g
hovězí přední
80 g
uzená slanina
1 ks
cibule
dle chuti
sůl
špetka
pepř
špetka
mletá červená paprika
špetka
mletý zázvor
špetka
kmín celý
1/2 kg
hlávkové zelí
Postup receptu
Vytisknout
  1. Hovězí maso jsem nakrájela na kostky. Na pánvi jsem nechala osmažit uzenou slaninu. Přidala jsem i cibuli a vše společně opekla. Přidala jsem k ní maso a podusila, aby se chutě spojily. Všechno jsem osolila, okořenila, přidala zázvor, mletou papriku, kmín a zase všechno smíchala. Podlila jsem vodou a dusila maso pod pokličkou 50 min.
  2. Zelí jsem nakrájela na malé kostičky. Přidala jsem k masu a ještě podusila vše do měkka.
  3. Pokud se maso dusilo, připravila jsem si karlovarský knedlík.
  4. Hotové jídlo jsem uložila na talíře. Přeji vám dobrou chuť.
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář