Hrášková polévka

Jednoduchá polévka z mraženého hrášku. Pokud nemáte mnoho času na vaření, tak jak já, tak určitě vyzkoušejte. Dochutíme česnekem a majoránkou a můžeme podávat. Autor: Adddy

Přidal:Adddy17, 16.9.2016
Kategorie: Polévky
Hrášková polévka

Suroviny

půl pytlíkuzmrazeného hrášku
2 stroužkyčesneku
sůl, majoránka
olej
hladká mouka

Postup přípravy

  1. Z oleje a hladké mouky si uděláme jíšku.
  2. Zalijeme vodou a přidáme hrášek. Povaříme, aby změkl.
  3. Přidáme prolisovaný česnek, sůl, majoránku.
  4. Můžete podávat s osmaženým chlebem nebo bez chleba. Je to jednoduchá polévka pro ty, který neradi tráví čas za sporákem. Dobrou chuť!