NejRecept.cz Luštěniny Hrách Hráškovo-rybí karbanátky
Hráškovo-rybí karbanátky
Recept Hráškovo-rybí karbanátky
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
sonizna    ·   20.4.2016

Hráškovo-rybí karbanátky

Hráškovo-rybí karbanátky. Autor: sonizna

Suroviny
200 g
rybí filé
1 lžička
sůl
7 g
pepř
1 lžíce
olivový olej
100 g
hrášek
1 ks
cibule
60 g
chléb
2 ks
vejce
Postup receptu
Vytisknout
  1. Rybí filé osolíme, opepříme a osmažíme ho z obou stran na olivovém oleji – 4 minuty z každé strany. Poté necháme vychladnout. Poté maso nakrájíme na kostičky nebo rozdrobíme v prstech.
  2. Chléb nakrájíme na co nejmenší kostičky (nejlepší je několik dnů starý chléb) a cibuli nakrájíme najemno. Promícháme je. Přidáme zbylou sůl, rozdrobené rybí maso a vejce. Promícháme.
  3. Plech vyložíme pečícím papírem a klademe na něj karbanátky vytvořené z připravené směsi. Neděsme se toho, že nyní karbanátky moc nedrží pohromadě, pečením se „slepí“ sami.
  4. Pečeme 30 minut na 200 °C dozlatova. Podáváme nejlépe se zeleninovým salátem.
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář