Jáhly s tofu a gratinovanou zeleninou

Jáhly s tofu a gratinovanou zeleninou. Autor: Martinka

Přidal:Martinka.Milackova, 9.6.2015
Kategorie: Zdravé recepty
Jáhly s tofu a gratinovanou zeleninou

Suroviny

Budeme potřebovat:
1 hrnekjáhel
1 bal.tofu
1 kscibule
2 ksmrkve
1 ksčervená paprika
3 ksrajčata
1 ksmenší řapíkatý celer
olivový olej
sůl, pepř
podravka
sójová omáčka
vývar

Postup přípravy

  1. Dáme si dle návodu vařit jáhly, mezitím si osmahneme na olivovém oleji cibuli (ne do hněda) a přidáme na drobné plátky nakrájený řapíkatý celer, který smažíme déle aby změkl.
  2. Dále si nakrájíme rajčata, papriku a tofu na drobné kostičky a na hrubo nastrouháme mrkev. Když už je celer měkčí, tak přidáme i ostatní zeleninu s tofu, osolíme, opepříme a cca po 5ti minutách přidáme asi půl litru vývaru.
  3. Po dalších pěti minutách přidáme hotové jáhly, smícháme se zeleninou a dochutíme podravkou a sojovou omáčkou.