Játra z divočáka po myslivecku

Játra z divočáka po myslivecku. Autor: Lenulka

Přidal:LENULKA, 3.5.2016
Kategorie: Hlavní jídla
Játra z divočáka po myslivecku

Suroviny

Suroviny :
400 gjáter z divočáka
200 gcibule
1 lžícesádla
dle chutimletý pepř
dle potřebyjalovec
2 lžícehladké mouky
dle chutisůl

Postup přípravy

  1. Játra omyjeme a nakrájíme na kostky. Posypeme mletým pepřem a nadrceným jalovcem a necháme hodinu odležet.
    Na sádle osmahneme cibuli nakrájenou na kostičky a potom přidáme játra, která také osmahneme a potom podlijeme vodou a dusíme asi 1 hodinu.
  2. Nakonec zaprášíme moukou a řádně provaříme. Solíme těsně před dokončením
  3. Hotová játra podáváme s dušenou rýží.