NejRecept.cz Maso Vnitřnosti Játra z divočáka po myslivecku
Játra z divočáka po myslivecku
Recept Játra z divočáka po myslivecku
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
LENULKA    ·   3.5.2016

Játra z divočáka po myslivecku

Játra z divočáka po myslivecku. Autor: Lenulka

Suroviny

Suroviny :

400 g
játer z divočáka
200 g
cibule
1 lžíce
sádla
dle chuti
mletý pepř
dle potřeby
jalovec
2 lžíce
hladké mouky
dle chuti
sůl
Postup receptu
Vytisknout
  1. Játra omyjeme a nakrájíme na kostky. Posypeme mletým pepřem a nadrceným jalovcem a necháme hodinu odležet.
    Na sádle osmahneme cibuli nakrájenou na kostičky a potom přidáme játra, která také osmahneme a potom podlijeme vodou a dusíme asi 1 hodinu.
  2. Nakonec zaprášíme moukou a řádně provaříme. Solíme těsně před dokončením
  3. Hotová játra podáváme s dušenou rýží.
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář