Jednoduchý bramborový guláš

Je pravda, že nejlepší guláš je z kotlíku a vaří se na otevřeném ohni, ale když máte chuť, postačí vám i sporák. Autor: Luckazubata

Přidal:luckazubata, 13.8.2016
Kategorie: Hlavní jídla, Polévky
Jednoduchý bramborový guláš

Suroviny

větší brambory
salám Junior v celku
cibule
sůl
pepř
červená paprika
koření na guláš
olej
kmín
pečivo

Postup přípravy

  1. Fantastický guláš, který je si připravíte i doma na sporáku. Je pravda, že nejlepší guláš je z kotlíku a vaří se na otevřeném ohni, ale když máte chuť, postačí vám i sporák.
  2. V hrnci si na oleji osmahneme cibulku, zasypeme červenou paprikou a zalejeme horkou vodou.
  3. Mícháme, přidáme brambory nakrájené na kostky a povaříme.
  4. Přidáme sůl, pepř, kmín a koření na guláš. Nakonec přidáme salám Junior nakrájený na malé kostičky nebo protlačený přes mřížku.
  5. Dovaříme a servírujeme s pečivem.