Jitrnicový prejt opečený na pánvi

Jitrnicový prejt opečený na pánvi. Autor: Lenulka

Přidal:LENULKA, 4.5.2016
Kategorie: 15 minutovky, Hlavní jídla, Chuťovky
Jitrnicový prejt opečený na pánvi

Suroviny

Suroviny :
500 gjitrnicového prejtu
1 ksmalá cibule
dle potřebysádlo
dle chutisůl, pepř

Postup přípravy

  1. Teflonovou pánev lehce vymázneme sádlem a přidáme malou cibuli nakrájenou na drobné kostičky a osmažíme ji. Potom přidáme jitrnicový prejt a také ho osmažíme, stále mícháme, aby se směs nepřipalovala. Dusíme asi 10 minut. Dochutíme solí a pepřem.
  2. Opečený prejt naservírujeme na talíř, dozdobíme polníčkem a podáváme s trhankovým chlebem.
  3. Toto je tip pro ty, kterým moc nechutná klasická jitrnice, takto po opečení dostane směs úplně jinou chuť.