NejRecept.cz Maso Mleté maso Karbanátky Karbanátek plněný hermelínem
Karbanátek plněný hermelínem
Recept Karbanátek plněný hermelínem
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Lacusin Lacusin    ·   20.8.2017

Karbanátek plněný hermelínem

Pokud máte rádi hermelín, určitě vyzkoušejte tento mega karbanátek, který obalíte mletým masem. Je to neskutečná dobrota. Zvykla jsem hermelín pouze grilovat, ale odkdy jsem objevila tento recept, jiný nedělám. Je to fantastické. Já sobě jako přílohu dělám pouze salát, ale ostatním doma dělám klasickou bramborovou kaši. Určitě vyzkoušejte. Autor: Lacusin

Sdílet na Facebooku
Suroviny

Karbanátky:

500 g
mletého vepřového masa
1 ks
vejce
1 hrst
strouhanky
100 ml
mléka
1 lžička
sladké mleté papriky
1 lžíce
pažitky
1 stroužek
česneku
dle chuti
pepř a sůl

Na dokončení:

2 ks
hermelínu
dle potřeby
olej na smažení
Postup receptu
Vytisknout
  1. Mleté maso smícháme s vejcem, strouhankou, mlékem, paprikou, pažitkou, česnekem, solí a pepřem.
  2. Hermelíny podélně rozkrojíme, takže máme 4 kolečka. Z hmoty na karbanátky uděláme slabší kolečko, položíme na něj jedno kolečko hermelínu a zakryjeme druhým kolečkem karbanátku.
  3. Karbanátky smažíme v mírně rozpáleném oleji dozlatova. Podáváme s brambory nebo salátem.
Komentáře k receptu
Petřinka    ·   26.9.2020   ·   Odpovědět   ·  

Během smažení se mi maso na bocich otevřelo a nevypadalo to vubec hezky a kdybych tam nedala hermelin celý, tak by mi vytekl, priste bych to zkusila v troubě.

Komtesa    ·   8.2.2020   ·   Odpovědět   ·  

Bylo to vynikající !

Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář