Kari květák s kuřecím masem

Kari květák s kuřecím masem. Autor: Romča

Přidal:Romča Važa, 17.12.2015
Kategorie: Hlavní jídla
Kari květák s kuřecím masem

Suroviny

Kari květák:
1/2 ksmalého květáku
1 kscibule
dle chutikurku,a, kari, sůl a pepř
3 stroužkyčesneku
asi 1-2 dclvývaru
2 hrstičerstvého baby špenátu
Kuřecí prsa:
4 ksprsa
dle chutisůl, pepř
2 lžícekrémžské hořčice
trochuolivového oleje na opečení

Postup přípravy

  1. Květák nejprve krátce povaříme a pak orestujeme na cibuli, přidáme kurkumu a kari, osolíme, opepříme, přidáme plátky česneku, podle potřeby trochu podlijeme vývarem nebo vodou a před koncem přidáme čerstvý baby špenát.
  2. Kuřecí prsa naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme krémžskou hořčicí a opečeme na pánvi na olivovém oleji.