Klasický smažák s vařenými brambory

Klasické hlavní jídlo, které dělávám minimálně jednou týdně. Někdy jsem měla dlouhou pauzu a znovu nastalo období, kdy mi smažený sýr chutná jako když jsem byla malé dítě. K tomu už jen vařená brambora, protože s hranolky bych to už asi nezvládla. Autor: Triniti

Přidal:Triniti, 7.11.2017
Kategorie: Hlavní jídla
Klasický smažák s vařenými brambory

Suroviny

400 geidamu
2 ksvejce
hladká mouka
strouhanka
sůl
brambory

Postup přípravy

  1. Eidam si nakrájíme na plátky.
  2. Potom ho obalíme v hladké mouce, rozšlehaných osolených vejcích a nakonec ve strouhance.
  3. Připravený sýr smažíme ve fritovacím hrnci.
  4. Usmažený sýr podáváme s bramborem.