Klobásové jednohubky

Klasické jednohubky, které můžete připravit jako pohoštění pro hosty na různé oslavy nebo na vítání nového roku. Já je připravuji často, doma máme rádi kombinaci kyselé okurky, sýra a klobásky. A samozřejmě nepoužívám čerstvé pečivo, to jsem se naučila od kamarádky, která mi pořád říkala, že na den staré pečivo se lépe napichují párátka :) Autor: Adddy

Přidal:Adddy17, 25.1.2017
Kategorie: Chuťovky, Silvester a Nový rok
Klobásové jednohubky

Suroviny

den staré rohlíky
šunkové pomazánkové máslo
otavská klobása
plátkový eidam
kyselé okurky

Postup přípravy

  1. Rohlíky nakrájíme na kolečka, namažeme pomazánkovým máslem, na to dáme kolečka klobásy, kousek sýra a kolečko okurky.
  2. Spíchneme párátkem.
  3. Jednoduché a u nás doma velmi oblíbené mlsání :-)