Knedlík v trojobalu

Knedlík v trojobalu. Je to taková rychlovka, můžeme využít knedlíky z předešlého dne. Autor: Lenulka

Přidal:LENULKA, 15.6.2016
Kategorie: 15 minutovky, Hlavní jídla
Knedlík v trojobalu

Suroviny

Suroviny :
1 kshouskový knedlík
3 ksvejce
hladká mouka
strouhanka
sůl, pepř
Na dozdobení :
kečup
eidam

Postup přípravy

  1. Houskový knedlík si nakrájíme na kolečka silná asi 1 cm.
  2. Jednotlivé plátky obalíme v mouce, rozšlehaných osolených vajíčkách a nakonec ve strouhance.
  3. Na pánvi s rozpáleným olejem smažíme z obou stran. Hotové odložíme na papírový ubrousek.
  4. Usmažené knedlíky podáváme teplé, dobré jsou i studené. Podle chuti dozdobíme kečupem a strouhaným sýrem.
  5. Je to taková rychlovka, můžeme využít knedlíky z předešlého dne.