Kokosová griláž

Ořechová griláž je velmi populární, ale kokosová je ta nejlepší!

Přidal:admin, 25.12.2014
Kategorie: Koláče, cukroví
Kokosová griláž

Suroviny

Budeme potřebovat:
1 ksSalko
250 gstrouhaný kokos
250 gmáslo nebo Hera
špetkasůl
1 bal.dortové oplatky
1 kstmavá čokoládová poleva

Postup přípravy

  1. Rozpustíme máslo, mezitím si salko zahříváme ve vodní lázni, aby bylo teplé. Do roztátého, ale ne horkého másla pomalu vlijeme salko, přidáme kokos a dobře promícháme.
  2. Hotovou směs natíráme na oplatky. Zatížíme a necháme ztuhnout do druhého dne a nakrájíme.
  3. Kraje opět můžeme, ale nemusíme máčet v čokoládové polevě. Dobrou chuť!

Děkujeme za povolení k sdílení receptu od skvělé
pekařky - Diabambulka