Kořeněná singapurská ryba

Kořeněná singapurská ryba s bramborovou kaší. Autor: sonizna

Přidal:sonizna, 17.5.2016
Kategorie: Hlavní jídla
Kořeněná singapurská ryba

Suroviny

2 kschilli paprička
2 kscibule
1 stroužekčesnek
1 lžičkazázvor mletý
2 lžícesójová omáčka
1/4 lžičkycukr třtinový
2 lžíceolej řepkový
2 kstreska

Postup přípravy

  1. Chilli papričky, cibuli a česnek nakrájíme na jemno. Smícháme se zázvorem, cukrem, sójovou omáčkou a vaříme na mírném plameni tak 2 minuty.
  2. Rybu nakrájíme na filety, obalíme v připravené marinádě a smažíme 4 minuty ze strany s kůží a 3 minuty z druhé strany.
  3. Podáváme.