NejRecept.cz Část dne Oběd Krkovice v marinádě s bramborami
Krkovice v marinádě s bramborami
Recept Krkovice v marinádě s bramborami
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Adddy17 Adddy17    ·   24.11.2017

Krkovice v marinádě s bramborami

Jednoduché hlavní jídlo a přitom tak chutné. Marinádu doporučuji připravit večer, případně ještě jeden den předem, aby se ta chuť pořádně dostala do masíčka a až potom péct. Já obvykle maso nechávám marinovat i 2 dny, nebojte se, není to hodně. Je to tak akorát a potom maso krásně cítit po všech surovinách v marinádě. Zkuste. Autor: Adddy

Suroviny

Základ:

3-4 plátky
krkovice

Marináda:

1 dcl
vody
2-3 stroužky
česneku
1 dcl
oleje
2 lžíce
hořčice
2 lžíce
kečupu
1 lžička
mleté papriky
půl lžičky
sůl a pepř
Postup receptu
Vytisknout
  1. Krkovici nakrájíme na plátky, naklepeme.
  2. Smícháme v misce ingredience na marinádu a vložíme do ní plátky. Necháme 1-2 dny v chladu rozležet.
  3. Krkovici pak zprudka opečeme na rozpáleném oleji, podáváme s bramborem. Dobrou chuť.
  4. Jednoduché hlavní jídlo. Podávala jsem pouze brambory, ale někdy dělám i domácí hranolky nebo jen zeleninový salát.
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář