NejRecept.cz Maso Vepřové maso Krkovička plněná míchanými vajíčky se šunkou a hráškem
Krkovička plněná míchanými vajíčky se šunkou a hráškem
Recept Krkovička plněná míchanými vajíčky se šunkou a hráškem
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Marta Mlyn    ·   7.7.2017

Krkovička plněná míchanými vajíčky se šunkou a hráškem

Jídlo nejen pro chlapy. Krkovice je prorostlé maso a kdo nemá velmi v oblibě i mastnější maso, tak pro něj by byla asi lepší varianta s jiným typem masa. Samozřejmě se to dá připravit také například z kuřecích prsou, ale pro mě osobně by to bylo suché. Jako přílohu jsem podávala klasickou bramborovou kaši s máslem a k tomu ještě nesmí chybět ani malý zeleninový salát. Autor: Marta M.

Suroviny
4 plátky
vepřová krkovice
cca 100 g
šunka
2 ks
vajíčka
1/2 PL
másla
malá plechovka
sterilovaný hrášek
sůl, pepř
hladká mouka
vajíčka
strouhanka
olej
Postup receptu
Vytisknout
  1. Maso naklepeme, osolíme, opepříme.
  2. Šunku nakrájííme na kostičky. Na pánev dáme máslo, šunku, hrášek a ohřejeme.
  3. Přidáme vajíčka, osolíme a uděláme míchaná vejce.
  4. Směs uložíme na maso a přeložíme.
  5. Obalíme v trojobalu a smažíme.
  6. K tomu jako příloha klasická bramborová kaše a menší zeleninový salát.
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář