Křupavé chlebové tyčky

Vhodné na různé oslavy, jako příloha ke krémové polévce nebo jen tak ke filmu. Autor: Romča

Přidal:Romča Važa, 25.5.2015
Kategorie: Chuťovky
Křupavé chlebové tyčky

Suroviny

Budeme potřebovat:
dle potřebychleba
dle potřebyolej
dle potřebykoření kari a čili

Postup přípravy

  1. Chleba nakrájíme na tyčky, dáme na plech , pokapeme olejem a posypeme pikantním kořením, podle toho kdo co má rád. Já používám kari a čili. Můžeme použít různé bylinky - sušené nebo čerstvé, podle toho kdo má co rád.
  2. Dáme zapéct do trouby , ale pozor, aby se nepřipálily, musí být křupavé a upečené dozlatova. Je to výborné chroupání k televizi a navíc dobře využijete starší chléb.