NejRecept.cz Pečivo Veky a bagety Křupavé cibulové bagety
Křupavé cibulové bagety
Recept Křupavé cibulové bagety
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
NejLucka NejLucka    ·   5.12.2014

Křupavé cibulové bagety

Vynikající křupavé cibulové bagetky. Mňam!

Suroviny

SUROVINY NA 3 PORCE:

600 g
hladká mouka
2 ks
cibule
1/2 lžičky
drceného kmínu
400 ml
teplá voda
10 g
droždí
1 lžička
sůl
1 lžička
cukr
2 lžíce
olivový olej
Postup receptu
Vytisknout
  1. Na pánvičce orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme cukr, zkaramelizujeme a promícháme. V misce smícháme mouku, sůl, drcený kmín, vodu, olej, kvasnice a cibuli. Prohněteme, rozdělíme na tři části a vytvarujeme bagety. Přendáme na plech vyložený papírem, uděláme na vrchu zářezy a necháme podkynout.
  2. Do vyhřáté trouby vložíme hrnek s horkou vodou, plech s bagetami a pečeme při teplotě 200 ˚C, 20-25 minut. Upečené bagety přendáme na mřížku a necháme vychladnout. Dobrou chuť!

Děkujeme za povolení k sdílení receptu od skvělé pekařky - Diabambulka

Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář