NejRecept.cz Maso Kuřecí maso Křupavé kuřecí křidýlka na asijský způsob
Křupavé kuřecí křidýlka na asijský způsob
Recept Křupavé kuřecí křidýlka na asijský způsob
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
NejLucka NejLucka    ·   14.6.2015

Křupavé kuřecí křidýlka na asijský způsob

Křupavá krusta na kuřecích křidélkách. Dip z hoisin omáčky a ostružinového džemu dodá křidélkům skvělou, netradiční chuť!

Suroviny

Budeme potřebovat:

500 g
kuřecí křídla
1 lžíce
rostlinný olej
1 lžíce
směs asijského koření
1/3 šálku
hoisin omáčka
1/4 šálku
ostružinový džem
Postup receptu
Vytisknout
  1. Kuřecí křídla omyjeme a osušíme. Vložíme je do velké mísy a promícháme s rostlinným olejem a směsí asijského koření.
  2. Kuřecí křídla poklademe na mřížku tak, aby se nedotýkaly a vložíme je do předem vyhřáté trouby. Pečeme při teplotě 200 stupňů 45- 50 minut. Křídla vyjmeme a vložíme je do velké misky.
  3. Hoisin omáčku smícháme s džemem a na mírném ohni ohřejeme a zredukujeme. Polijeme křidélka a promícháme. Podáváme ihned. Dobrou chuť!

Zdroj: Justataste

Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář