Křupavé kuřecí křidýlka na asijský způsob

Křupavá krusta na kuřecích křidélkách. Dip z hoisin omáčky a ostružinového džemu dodá křidélkům skvělou, netradiční chuť!

Přidal:admin, 14.6.2015
Kategorie: Hlavní jídla
Křupavé kuřecí křidýlka na asijský způsob

Suroviny

Budeme potřebovat:
500 gkuřecí křídla
1 lžícerostlinný olej
1 lžícesměs asijského koření
1/3 šálkuhoisin omáčka
1/4 šálkuostružinový džem

Postup přípravy

  1. Kuřecí křídla omyjeme a osušíme. Vložíme je do velké mísy a promícháme s rostlinným olejem a směsí asijského koření.
  2. Kuřecí křídla poklademe na mřížku tak, aby se nedotýkaly a vložíme je do předem vyhřáté trouby. Pečeme při teplotě 200 stupňů 45- 50 minut. Křídla vyjmeme a vložíme je do velké misky.
  3. Hoisin omáčku smícháme s džemem a na mírném ohni ohřejeme a zredukujeme. Polijeme křidélka a promícháme. Podáváme ihned. Dobrou chuť!

Zdroj: Justataste