NejRecept.cz Maso Vepřové maso Křupavé řízky obalené v netradičním trojobalu
Křupavé řízky obalené v netradičním trojobalu
Recept Křupavé řízky obalené v netradičním trojobalu
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
NejLucka NejLucka    ·   24.12.2015

Křupavé řízky obalené v netradičním trojobalu

Lahodné, křupavé a měkké smažené řízky z vepřové plece.

Sdílet na Facebooku
Suroviny
2 plátky
vepřové plece
1 šálek
strouhanka
1 šálek
hladká mouka
1 lžíce
červená mletá paprika
3 ks
vejce
2 lžíce
čerstvá petrželka
2 lžíce
hořčice
20 g
máslo
sůl, pepř
olej na smažení
Postup receptu
Vytisknout
  1. Maso omyjeme, osušíme a zakryjeme potravinářskou fólií a pořádně naklepeme na tenký plát.
  2. Plátek osolíme a opepříme podle chuti.
  3. V misce utřeme vajíčka, přidáme nasekanou petrželkou, špetku soli, hořčici a koření. Důkladně vidličkou vyšleháme.
  4. Na talíři smícháme hladkou mouku s červenou mletou paprikou.
  5. Do druhého talíře nasypeme strouhanku a obalíme jako v klasickém trojobalu. Mouka - vajíčko - strouhanka.
  6. Smažíme v rozpáleném oleji z obou stran do zlata. Dobrou chuť!

Zdroj: Coolinarika

Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář