Kuřecí plátek se žampionovou omáčkou

Rychlý oběd - kuřecí maso, žampiónová omáčka a jako příloha rýže. Dobrou chuť!

Přidal:admin, 17.4.2015
Kategorie: Hlavní jídla, Omáčky
Kuřecí plátek se žampionovou omáčkou

Suroviny

Ingredience:
2 kskuřecí prsa
400 gžampionu
100 mlsmetany
1 lžičkadomácího houbového koření (nemusí být)
bob.list
nové koření
sůl
sečuánský pepř
česneku
cibule
kuřecí vývar

Postup přípravy

  1. Na oleji orestujeme prsa, která jsme osolily a opepřily.
  2. Vyjmeme a odložíme stranou. Do výpeku přidáme nakrájenou cibuli, zesklovatíme, přidáme česnek a nakonec pokrájené žampiony a bob. list a nové koření.
  3. Orestujeme a zalijeme vývarem. Nakonec zjemníme trochou smetany. Příloha: rýže. Dobrou chuť!

Zdroj: Vaření a pečení s láskou