Kuřecí rarášci v pivním těstíčku

Kuřecí rarášci v pivním těstíčku. Příloha: brambory. Autor: Lenulka

Přidal:LENULKA, 14.6.2016
Kategorie: Hlavní jídla, Chuťovky
Kuřecí rarášci v pivním těstíčku

Suroviny

Suroviny na těstíčko :
1 dlpiva
2 ksvejce
3 lžícehladké mouky
3 lžícesolamylu
3 lžícehořčice
3 lžícesojové omáčky
Další suroviny :
500 gkuřecí prsa
dle potřebyolej

Postup přípravy

  1. Do misky dáme hořčici, vejce, pivo a sojovou omáčku a promícháme. Potom přidáme hladkou mouku se solamylem a důkladně promícháme.
  2. Kuřecí prsa si omyjeme a nakrájíme na menší plátky.
  3. Ty potom vložíme do připraveného těstíčka, necháme v chladu 2 hodiny uležet.
  4. Uleželé rarášky smažíme na pánvi na oleji do růžova. Usmažené rarášky klademe na papírový ubrousek, aby se odsál přebytečný tuk. Maso je krásně měkoučké.
  5. Rarášky podáváme s bramborem a čerstvou zeleninou nebo salátem.
  6. Rarášky je možno podávat i studené jen se zeleninovým salátem a pečivem.