NejRecept.cz Maso Kuřecí maso Kuřecí rarášci v pivním těstíčku
Kuřecí rarášci v pivním těstíčku
Recept Kuřecí rarášci v pivním těstíčku
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
LENULKA    ·   14.6.2016

Kuřecí rarášci v pivním těstíčku

Kuřecí rarášci v pivním těstíčku. Příloha: brambory. Autor: Lenulka

Suroviny

Suroviny na těstíčko :

1 dl
piva
2 ks
vejce
3 lžíce
hladké mouky
3 lžíce
solamylu
3 lžíce
hořčice
3 lžíce
sojové omáčky

Další suroviny :

500 g
kuřecí prsa
dle potřeby
olej
Postup receptu
Vytisknout
  1. Do misky dáme hořčici, vejce, pivo a sojovou omáčku a promícháme. Potom přidáme hladkou mouku se solamylem a důkladně promícháme.
  2. Kuřecí prsa si omyjeme a nakrájíme na menší plátky.
  3. Ty potom vložíme do připraveného těstíčka, necháme v chladu 2 hodiny uležet.
  4. Uleželé rarášky smažíme na pánvi na oleji do růžova. Usmažené rarášky klademe na papírový ubrousek, aby se odsál přebytečný tuk. Maso je krásně měkoučké.
  5. Rarášky podáváme s bramborem a čerstvou zeleninou nebo salátem.
  6. Rarášky je možno podávat i studené jen se zeleninovým salátem a pečivem.
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář