Kuřecí rolky Cordon Bleu z trouby

Klasika - kuřecí rolky Cordon Bleu bez smažení, připravené v troubě. Obalované ve strouhance s parmazánem. Podáváme s bramborami.

Přidal:admin, 27.8.2015
Kategorie: Hlavní jídla
Kuřecí rolky Cordon Bleu z trouby

Suroviny

Budeme potřebovat:
800 gkuřecí řízky
200 mlvoda
2 lžícerozpuštěné máslo
2 stroužkyčesnek
oregano, sůl, pepř
vegeta
100 gplátky šunky
100 gplátky tvrdého sýra
olivový olej
Dále budeme potřebovat:
80 gstrouhanka
2 lžičkymletá červená paprika
2 lžícestrouhaný parmezán

Postup přípravy

  1. Kuřecí maso nakrájíme a paličkou na maso pořádně naklepeme. Osolíme a opepříme, jemně posypeme vegetou.
  2. Do misky dáme vodu, přidáme 2 lžičky vegety, rozpuštěné máslo, prolisovaný česnek a oregano. Přivedeme k varu a vaříme několik minut. Připravenou vodu nalijeme do směsi strouhanky, červené mleté papriky a parmazánu.
  3. Na plátek masa položíme plátek šunky, plátek sýra a maso srolujeme.
  4. Každou rolku obalíme ve připravené směsi.
  5. Rolky ukládáme na olejem vymazaný plech na pečení a pečeme při teplotě 200 stupňů cca 45 minut.

Zdroj: Coolinarika