Kuřecí stehno s hořčicí v alobalu

Kuřecí stehno s hořčicí v alobalu. Autor: sonizna

Přidal:sonizna, 21.12.2015
Kategorie: Hlavní jídla
Kuřecí stehno s hořčicí v alobalu

Suroviny

1 kskuřecí stehno
1 lžícehořčice hrubozrnná
1 ksmrkev
1 plátekšunka
7 gsůl
10 gmáslo

Postup přípravy

  1. Kuřecí stehno osolíme a potřeme hořčicí. Obalíme ho do šunky.
  2. Plát alobalu, dost velký na to, abychom do něj zabalili kuřecí stehno, potřeme máslem. Na to položíme kuřecí stehno.
  3. Přidáme mrkev nakrájenou na co nejtenčí plátky. Zabalíme do alobalu.
  4. Pečeme 45 minut na 200 °C.
  5. Podáváme s kuskusem nebo bramborem.