NejRecept.cz Část dne Oběd Květák v křupavém těstíčku
Květák v křupavém těstíčku
Recept Květák v křupavém těstíčku
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Lacusin Lacusin    ·   23.6.2016

Květák v křupavém těstíčku

Květák v křupavém těstíčku. Podáváme s vařeným bramborem. Autor: Lacusin

Sdílet na Facebooku
Suroviny

Na těstíčko:

2 ks
vejce
80 g
hladké mouky
50 g
škrobové moučky
100 ml
mléka
30 g
parmazánu
špetka
muškátového květu
špetka
soli

Další suroviny:

1 ks
květák
dle potřeby
olej na smažení
Postup receptu
Vytisknout
  1. Květák uvaříme v osolené vodě doměkka (cca 15 minut - čas upravíme podle toho, jak velké jsme natrhali růžičky květáku).
  2. Všechny suroviny na těstíčko smícháme dohromady. Uvařený květák v něm obalujeme a smažíme ve větší vrstvě oleje. Podáváme s vařeným bramborem.
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář