Letní trifle s rýžovými Silouette

Letní trifle s rýžovými Silouette. Autor: Anna_Anicka

Přidal:Anna_Anicka, 31.7.2015
Kategorie: Chuťovky
Letní trifle s rýžovými Silouette

Suroviny

Suroviny na lehký trifle:
250 gtvaroh
200 gkysaná smetana
300 govoce podle chuti
50 gplátky mandlí
baleníSilouette rýžové
dle chutitřtinový cukr

Postup přípravy

  1. Nejprve si připravíme krém jednoduchým smícháním tvarohu a smetany, podle chuti přidáme cukr.
  2. Na dno velké skleněné nádoby vyskládejte nejprve vrstvu ovoce, přelijte ji připraveným krémem, na který poklaďte rozdrobené rýžové Silouette a plátky mandlí. Poté opět přidejte vrstvu krému, ovoce a pokračujte, dokud nebudete mít mísu plnou. Poslední vrstvu by mělo tvořit naaranžované ovoce spolu s mandličkami.
  3. Dezert nechte minimálně přes noc v lednici tak, aby byl co nejlépe proleželý.