Losos s cizrnovo-rajčatovou omáčkou

Rychlovka připravena na oběd nebo večeři. Losos podávaný s cizrnovo-rajčatovou omáčkou a k tomu jako příloha křupavá bageta.

Přidal:admin, 14.6.2015
Kategorie: Hlavní jídla, Omáčky
Losos s cizrnovo-rajčatovou omáčkou

Suroviny

Ingredience:
2 kouskylososa
2 stroužkyčesneku
1 kscibule
plechovka cizrny
plechovka krájených rajčat
sůl
sečuánský pepř
citronový pepř

Postup přípravy

  1. Na oleji si zpěníme cibulku, pak česnek na plátky a poté plechovku cizrny bez nálevu a plechovku rajčat.
  2. Lososa si nasolíme, opepříme citronovým pepřem a z každé strany osmažíme tak minutku a půl. Rajčatovou omáčku si přendáme na pekáček a vložíme lososa. Dáme do vyhřáté trouby a pečeme asi 5-10 minut. Jak kdo má rád.
  3. Podávala jsem s pečenou bagetkou. Dobrou chuť!

Zdroj: Vaření a pečení s láskou