Mäsová roláda

Masová roláda - uvnitř vajíčko uvařené natvrdo, špenát a jako příloha klasická bramborová kaše. Autor: kucharecka

Přidal:kucharecka, 3.6.2015
Kategorie: Hlavní jídla
Mäsová roláda

Suroviny

Budeme potřebovat:
600 gmleté maso
1 ksvejce
1 lžičkasůl
1 lžičkasladká mletá paprika
1 lžičkavegeta
1/2 lžičkypepř
2 lžičkysušený majorán
200 glistový špenát
60 gstrouhaný sýr
3-4 ksvařená vajíčka
olej na potírání

Postup přípravy

  1. Mleté maso osolíme, opepříme, přidáme mletou sladkou papriku, majoránka a jedno vajíčko. Dobře promícháme, zahustíme dle potřeby strouhankou. Na alobalu z masa vytvarujeme obdélníkový plát.
  2. Na plát masa nastrouháme sýr, rozložíme spařený špenát s česnekem a uložíme uvařené vajíčka. Srolujeme a potřeme olejem. Zabalíme do alobalu.
  3. Uložíme na plech, podlijeme vodou a dáme péct na 200C asi hodinu. Potom odkryjeme a dopečeme do zlatova. Podáváme s bramborovou kaší.