Mozzarella se zeleninou

Lehké zdravé jídlo. Nepotřebujete ani přílohu a fantastický oběd je na světě. Autor: Lea

Přidal:Lea012, 27.10.2016
Kategorie: 15 minutovky, Fitness, Hlavní jídla, Zdravé recepty
Mozzarella se zeleninou

Suroviny

Zelenina: 1 porce
25 gokurka
25 gledový salát
1/3 ksmozzarella
1 ksbílá paprika
1/4 konzervibílé fazolky v rajčatové omáčce
50 gfazolové lusky mražené
Omáčka:
100 mlomáčka z konzervy od fazolí
50 mlvoda
dle potřebykuskus na zahuštění
1 stroučekčesnek
sůl, pepř, majoránka, oregano + koření dle vás

Postup přípravy

  1. Na pánev si dáme 1-2 PL oleje a v oleji osmahneme česnek. Poté si na pánev dáme fazolové lusky, nakrájíme si papriku na pásky a přidáme k luskům, necháme změknout.
  2. K paprice a luskům přidáme bílé fazole i se šťávou z konzervy a 50 ml vody, povaříme. Poté okořeníme, jestli je omáčka moc tekutá přidáme 1 PL kuskusu pro zahuštění a chvíli vaříme dokud kuskus nezměkne.
  3. Na talíř si dáme okurku a salát (dejte si klidně větší množství zeleniny a různé druhy, čím více tím lépe) a nakrájíme mozzarellu na plátky nebo ji můžeme přidat i do omáčky.