Mražený tvarohový krém

Domácí zmrzlinka. Vynikající chuť tvarohové zmrzliny přímo z domova - z vaší mrazničky. Jako formičku na zmrzlinu použijeme obal na vajíčka.

Přidal:admin, 17.1.2015
Kategorie: Chuťovky
Mražený tvarohový krém

Suroviny

Budeme potřebovat:
250 gjemného tvarohu
150 gzakysaná smetana pochoutková
3 lžícemoučkového cukru
1 lžičkakakaového prášku
1 ksledové kaštany - čokoládová tyčinka
trochuCera ztužený tuk
Na ozdobu:
lentilky

Postup přípravy

  1. Čokoládu ledové kaštany, Ceru (nebo máslo) a kakao si rozpustíme ve vodní lázni a vymícháme dohladka. Plníme do plastových nádob od vajíček. Na spodek můžeme, ale nemusíme vložit po jedné lentilce. Vždy jednu lžíci čokolády a jednu lžíci bílé smetanovo-tvarohové masy. Dáme zmrazit.
  2. Ze zakysané smetany, tvarohu a cukru si vyšleháme hladkou bílou masu.
  3. Ozdobíme a můžeme podávat. Mňam!

Děkujeme za povolení k sdílení receptu od skvělé
pekařky - Blažena Sadovská