NejRecept.cz Maso Mleté maso Karbanátky Nejlepší karbanátky se zakysanou smetanou
Nejlepší karbanátky se zakysanou smetanou
Recept Nejlepší karbanátky se zakysanou smetanou
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Jaja79    ·   11.12.2015

Nejlepší karbanátky se zakysanou smetanou

Toto jsou asi nejlepší karbanátky, jaké jsem kdy jedla. Výborně dochucené a zakysaná smetana jim dodá vynikající lahodnou chuť. Autor: Jaja

Sdílet na Facebooku
Suroviny

Budeme potřebovat:

1/2 kg
mleté maso
4 ks
vejce
4 lžíce
hladká mouka
1/2 bal.
prášek do pečiva
2 lžíce
zakysaná smetana
nasekaný česnek
sůl, pepř
vegeta na dochucení
Postup receptu
Vytisknout
  1. Všechny suroviny na přípravu karbanátků smícháme v misce. Necháme 20 minut odstát a poté z hmoty tvarujeme menší karbanátky, které smažíme na rozpáleném oleji z obou stran do zlata.
  2. Vysmažené ukládáme na papírový ubrousek, abychom se zbavili přebytečného oleje a podáváme s bramborovou kaší.
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář